Перейти к содержанию
Форум микрорайона «Зеленый Мыс» Одесса

Рекомендуемые сообщения

Чув багато про користь лужної води для здоров’я і хотілося б знати, як саме її правильно приготувати вдома? Скільки часу можна її зберігати і скільки потрібно пити на день, щоб відчути позитивний ефект? Чи є якісь прості способи або пристрої, де можна взяти якісну лужну воду?

Лужна вода (з pH вищим за 7) вважається корисною завдяки здатності нейтралізувати кислотність в організмі, покращувати обмін речовин та гідратацію. Однак варто пам’ятати, що наукові докази її переваг поки що обмежені, і вживати її слід помірковано.

Сьогодні хочу поділитися з вами корисними порадами про те, як зробити лужну воду вдома https://journal.vencon.ua/ua/kak-sdelat-shchelochnuyu-vodu-s-polzoj-dlya-zdorovya  адже це справжнє джерело здоров’я та енергії. Лужна вода допомагає нормалізувати кислотно-лужний баланс організму, покращує травлення та загальний стан. Найпростіший спосіб приготування такої води – додати в звичайну очищену воду трохи лимонного соку або чайну ложку соди, але важливо не переборщити, щоб не порушити природну рівновагу. Також чудово підходить мінеральна вода з природною лужністю, така як "Боржомі" або "Лужанська", яку можна купити в будь-якому магазині. Пити лужну воду рекомендується щодня, приблизно 1-2 склянки на добу, особливо вранці натщесерце, щоб запустити метаболізм. Важливо пам’ятати, що надмірне вживання може призвести до дисбалансу, тому все добре в міру. Якщо ви шукаєте більше цікавих ідей для домашнього вжитку, радить заглянути до Венкон JOURNAL, там знайдеться багато корисних порад.

• 2 недели спустя...
1 час назад, Afrodita сказал:

Планую спробувати детокс воду — підкажіть, яка хороша і де її замовити?

Дійсно ефективна вода детокс AQUA Миргород Detox. У складі — збалансовані мінерали: кальцій, калій і магній, які сприяють очищенню організму, відновлюють водно-сольовий баланс і додають енергії. Така вода особливо корисна після отруєнь, стресів або просто як частина щоденного раціону. Мені дуже підійшла — легка на смак і дійсно відчувається покращення стану після регулярного вживання.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...